Aankoop

Het Antwerps juweliershuis ANTHONY is sinds 1822 thuis in aankoop antieke sieraden, oud goud, schatting inkoop oude juwelen gouden munten zilver parels diamant briljant Anthony huis van vertrouwen Antwerpen. Naast het ontwerp kan de cultuurhistorische achtergrond ervoor zorgen dat een sieraad of voorwerp meer waard is dan de basiswaarde van de materialen. Antieke of buitengewone juwelen kopen wij altijd graag en wij bieden u hiervoor de hoogste prijs.kwaliteitsjuwelen en stijlvol zilverwerk. Wij zijn hierom steeds geïnteresseerd in de aankoop van antieke sieraden, bijzondere juwelen en objecten. Indien u iets wenst te verkopen mag u van ons een respectvolle en betrouwbare, deskundige service verwachten.

Het wegen alsook het meten van edelstenen gebeurt bij u aan de tafel en we tonen de berekening en de actuele dagkoers. Sieraden en voorwerpen die geen keurmerk hebben, worden in uw bijzijn getoetst op het goudgehalte.

Gezocht: Antieke sieraden

Voor antieke sieraden en oude juwelen die nog als sieraad te dragen zijn betalen wij u graag meer dan de materiaalwaarde. Zilverwerk als schalen, manden, doosjes wordt vanzelfsprekend ook op de bruikbaarheid, schoonheid, stijl en ouderdom gewaardeerd.

Antieke juwelen zijn meer waard dan enkel “oud goud en stenen”. Wanneer u sieraden wilt verkopen, kopen wij deze graag van u aan.

Heeft u liever geld dan goud? Voor aantrekkelijke juwelen betalen wij u direct en discreet een uitzonderlijk goede prijs. Overtuig uzelf door ons een tweede opinie te vragen! 

Anthony is gespecialiseerd in natuurlijke parels, ook wel ‘perles fines’ genoemd, gesigneerde juwelen (zoals Cartier, Van Cleef & Arpels, Wolfers ) en karakteristieke Europese sieraden van goede kwaliteit uit de negentiende en de twintigste eeuw. Zowel de juwelen uit de art nouveau-, belle epoque- en art deco periode als uitgesproken sieraden uit de jaren zeventig en Belgisch, Nederlands en Russisch zilverwerk kunnen ons bekoren.

Aankoop antieke juwelen, oude en recentere sieraden van goud, platina en zilver, briljant en roosgeslepen diamant, edelstenen, parels, koraal, zilverwerk zoals serviezen, dienbladen, schalen, kandelaars en bestek aan correcte prijs. We kopen ook uw munten, baren, oud goud en zilver aan de actuele dagkoers. Munten zijn meestal van een hoger goudgehalte dan sieraden. Wij zijn bovendien geïnteresseerd in de aankoop van aanvullende juweelschetsen, antiek gereedschap, mallen, etuis en juwelenkistjes, modellen en oude boeken over diamant en juwelen.

Ongeacht hetgeen u aanbiedt zult u bij ons altijd kunnen rekenen op respect. afbeelding inkoop, aankoop gouden sieraden. Beeld Remy Cornelissen met gouden sieraadWe houden oprecht van ons vak en willen u altijd in alle eerlijkheid adviseren. Soms raden we u een collega of een ander verkoopkanaal  aan, of adviseren we u om iets zelf te houden. Als wij een bod uitbrengen krijgt altijd bedenktijd, zo lang u maar wilt, maar wanneer u wenst te verkopen krijgt u van ons een eerlijke prijs. Als u een uitbetaling in contanten wilt is een geldig legitimatiebewijs vereist.

Bemiddeling bij verkoop

Indien u een juweel of zilverwerk wenst te verkopen dat niet in ons gamma past, kunnen wij ook optreden als tussenpersoon voor verdere verkoop. Mits een commissie van 10% heeft u indirect toegang tot de internationale markt.

Maakt u gerust een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende aanbieding.

Indien gewenst kunt u ook in de avonduren of het weekend bij ons terecht. Na afspraak bent u altijd van harte welkom.