Welkom bij ANTHONY, juweliershuis sinds 1822

Voor de aankoop of verkoop van juwelen en zilverwerk of voor een kosteloze schatting openen we graag deze Antwerpse winkel. Vier generaties Anthony hebben hier de basis gelegd voor een huis van vertrouwen.

Het bijzondere art nouveau meubilair dat de befaamde kunstenaar en juwelier Philippe Wolfers ontwierp, vormt een passend kader voor de taxaties en expertisediensten en voor sieraden en zilver uit de 18e, 19e en 20e eeuw,  belle epoque, art nouveau, art deco, retro en gesigneerde vintage juwelen. Voortgaand op een traditie van bijna twee eeuwen zijn wij u met alle plezier van dienst, met gedreven vakmanschap en niet aflatende passie.

We vragen u een afspraak te maken. Zodoende kunnen we de tijd nemen om u in alle discretie te helpen, ook wanneer het u beter past om ‘s avonds of in het weekend te komen.

Met deze website willen we u informeren over onze actuele activiteiten en een impressie geven van de collectie. Aarzelt u echter niet om contact op te nemen als u iets anders zoekt, we kijken uit naar uw vragen en opmerkingen. Op de contactpagina vindt u onze gegevens en kunt u zich aanmelden voor een nieuwsbrief.  U kunt ons ook volgen op Facebook, waar we dikwijls een juweel, stuk zilverwerk of een aan juwelen gerelateerd artikel plaatsen.